Onnistu sinäkin!

 
Jaakko Hirvola profilepic_2_edited.jpg

Nelipäiväisessä tapahtumassamme jokainen vieras oli hienosti otettu huomioon. Vieraista kukaan ei joutunut sivustakatsojan rooliin, vaan huolellisen suunnittelun ansiosta jokainen vieras koki olevansa tärkeä osa ohjelmaa. 

Korkeista odotuksistamme huolimatta Robert, tuottajan ominaisuudessa, onnistui ammattimaisella otteellaan vaikuttamaan meihin, sekä tapahtuman sisällön että toteutustavan osalta. Tapahtumasta tuli meidän näköinen ja asettamamme tavoitteet saavutettiin.

Jaakko Hirvola

Steno profile bild_edited.png

Joka vuotinen puoluekokouksemme on Robertin tuotannon alla kehittynyt valtavasti. Aiemmin kotikutoisesti järjestetty, nykyään ammattimaisella otteella, pienimpiäkin yksityiskohtia huomioiden.

Järjestämisestä on tullut meillekin entistä helpommaksi, riittää että on yhteen henkilöön yhteydessä ja voi luottaa, että asia järjestyy. 


Lopputulos on aina erinomainen, oli tapahtumamme missä kaupungissa vain.


Maria Grundström

Järjestöpäällikkö, RKP

Ruda profile bild.png

Having successfully worked together organizing high profile events hosted for hundreds of internationals guests, I warmly recommend AVU Events services. The planning stage, including some very original ideas was done well in time, the execution spot on and I was throughout the process kept well informed of the essentials. For personal, flexible and reliable event services I recommend using AVU Events.

Anders Rotkirch
Transformation SVP, Tikkurila Oyj

Tani_Järvinen_profilepic_LARGE.jpg

Laatupalkintogaalassa jaettava Suomen laatupalkinto on tunnettu ja arvostettu kansallinen tunnustus erinomaisuudesta, joka tukee vahvan brändin rakentamista. On siis ollut erityisen tärkeää, että gaalakin on kaikin puolin ammattimaisesti toteutettu.


Koemme, että Robert jakaa nämä arvot meidän kanssa. Yhteistyö hänen kanssaan onkin aina sujunut upeasti ja olemme kovin tyyytväisiä työn laatuun. 

Tani Järvinen
Toimitusjohtaja, Laatukeskus Excellence Finland

 
Robert profile Pata France 2014.jpg

Perustajan esittely

Robert Ingman

Tapahtumatuotannon ammattilainen 15 vuoden kokemuksella.

Ilolla voin todeta, että päävastuullani on ollut Suomen suurimpia yritystilaisuuksia, joihin mahtuu mukaan juhlavuosia, konferenssejä sekä asiakas- ja henkilöstöjuhlia.  

Miksi AVU Events? 

AVU on suomea ja tarkoittaa "etu", "valtti" sekä "voimavara". Sanoja, jotka kuvaavat liikeideamme. Saatte henkilökohtaista ja aidosti välittävää palvelua, ilman pelkoa yllättävistä laskuista. 

Meitä motivoi toteuttaa asiakkaidemme toiveita kiitettävällä arvosanalla. 

AVU Events tuottaa tapahtumia asiakkaan tarpeen mukaan, joka tarkoittaa, että tarjoamme palveluita vain mikäli ne aidosti tuottavat tapahtumalle lisäarvoa. Emme ehdota ideoita vain sen takia, että löytyisi käyttöä aiemmin hankituille tavaroille.
Takaaksemme parhaimmat hinnat, kilpailutamme palveluntarjoajia asiakkaidemme puolesta.  

Ottamalla yhteyttä, kerromme miten voitte välttyä turhilta kustannuksilta jo paikanvalintavaiheessa!