top of page

Yleisimmät
kuulemamme kysymykset.

Millä tavalla tuottaminen eroaa tapahtumayhtiöiden välillä?

AVU Events on ottanut kunnia-asiakseen tarjota henkilökohtaista, kokonaisvastuullista ja riippumatonta tapahtumatuotantoa. Meillä nimetty tuottaja on mukana koko projektin ajan, myös tapahtumapäivänä. Henkilökohtainen tuottajasi on helposti tavoitettavissa palvellen joustavasti ja sinua kuunnellen. AVU Eventsillä tuottaminen lähtee asiakkaan tarpeista! Maksat vain sellaisesta, minkä olet hyväksynyt ja tuo tapahtumaasi lisäarvoa!

Mikä on tällä hetkellä tapahtuma-alalla uusinta uutta?

Kysymyksen tarkoitus on löytää omaan tapahtumaan jotakin uutta ja raikasta, joka on täysin oikeutettu kysymys. Onhan suurin osa vieraista käynyt lukuisissa tapahtumissa eikä heille haluta tarjota ”taas sitä samaa”. AVU Eventsillä on kattava tietämys alan uutuuksista, ja jakaa ne mielellään asiakkaansa kanssa, aina riippuen tapahtumasta, sen luonteesta ja tarkoituksesta.

Miten varmistamme, että budjettimme ei ylity ja vältymme yllätyslaskuilta?

Kenenkään tapahtumavastaavan ei pitäisi tarvita selitellä esimiehelleen lisäkuluja. AVU Events huolehtii, että budjetti pitää.
Ensimmäinen vaihe on asiakkaan kanssa sopia budjetista. AVU Eventsiltä saat apua jo budjetin hahmottamisessa. Matkan varrella ei ilmene yllätyskuluja. Tämä on meille kunniakysymys, josta pidetään kiinni.

Miten tapahtumapaikan valinta vaikuttaa budjettiin?

Joskus asiakkaamme on ehtinyt varata tapahtumapaikan ennen kuin on ottanut selvää, miten tapahtumapaikan valinta vaikuttaa kokonaiskuluihin. Tapahtumapaikan valinta voi vaikuttaa paljonkin tapahtuman kokonaisbudjettiin, johtuen paikan sopimusehdoista ja AV-tekniikkaedellytyksistä. Säästät rahaa ottamalla AVU Eventsiin yhteyttä jo paikanvalintavaiheessa.

Ruoka on meille tärkeä. Miten varmistamme, että se vastaa odotuksiamme?

Monille tarjoilu on tapahtumassa tärkein osa-alue. Ruokaan on syytä panostaa, onhan se suuri osa kokonaisbudjettia. Vieraat ovat nykypäivänä yhä tarkempia ruoan suhteen. Halutaan tietää ruoan alkuperämaa, valmistustapa sekä kuinka ekologiset ja eettiset arvot on huomioitu. AVU Eventsillä on niksinsä varmistaa, että ruokailusta tulee elämys, oli tapahtumapaikka mikä vain.

Mitä tapahtuu, jos tapahtuma ei valmistu ajallaan?

Pahinta tilaisuuden järjestäjälle on järjestelystressi, varsinkin kun tarvitsisi keskittyä tapahtuman asiasisältöön. AVU Events suunnittelee vankalla kokemuksellaan realistisen rakennusaikataulun, huolehtien jo etukäteen, kaikkien alihankkijoiden vastuualueista. AVU Eventsin tuottaja on henkilökohtaisesti paikan päällä, kantaen kokonaisvastuun ja varmistaen, että pysytään aikataulussa.

Meidän organisaatiossamme olemme erittäin kilpailuhenkisiä. Miten se voidaan ottaa huomioon?

Onko organisaatiosi porukka kovin kilpailuhenkinen? ERINOMAISTA! AVU Events ottaa huomioon erilaiset tarpeet ja toiveet ja räätälöi sopivan ohjelman kaiken huomioiden.

Yritystilaisuuden järjestäminen ja tapahtumatuotanto

bottom of page